Comedy Cluj și colecția anti-depresie, ediția toamnă-iarnă

timthumb

Mâine începe a șaptea ediție Comedy Cluj, iar soarele e sus pe cer anunțând, ca în fiecare toamnă, că „mai e speranță”. Comedia nu lipsește din fenomenele meteorologice, iar, din 16 până în 25 octombrie, nu va lipsi nici din sălile de cinema din Cluj-Napoca: Victoria, Florin Piersic, Cinema City (Iulius Mall și Polus Center), Casa TIFF (Sala Mare) și Studio 26 (str.Piezișă, nr. 26). De asemenea, la Teatrul Național se vor juca spectacolele 39 de trepte (regia: Gabriela Dumitru), Vania și Sonia și Mașa și Spike (regia: Horia Suru), În parc (regia: Radu Iacoban) și Cupluri (regia: Vlad Zamfirescu)

În ceea ce privește programul filmelor de anul acesta, secțiunea Focus Islanda și Irlanda include filme reprezentative umorului specific celor două țări.

Filmul 2+2, regizat de Thomas Ciulei, va fi, de asemenea, proiectat sâmbătă, 17 octombrie de la ora 20:30 la Cinema Florin Piersic în prezența echipei. Aceasta este unica proiecție a filmului în România, așa că s-ar putea spune că e de neratat pentru cei cărora le plac experiențele „unice”.

Nu aș putea să fac recomandări. Mai mult de 90% din filme sunt îndeajuns de obscure în universul cinematografic actual încât nu pot decât să merg la risc, la fel ca fiecare spectator. De fapt, o să recomand toate filmele ca să n-avem supărări. Ar fi chiar culmea la #comedycluj.

Vizionare plăcută!